Blog

Onze blog kwam voor het eerst online in september 2020.
In onze blog schrijven we over nieuwigheden, ervaringen en geven
we tips & tricks op vlak van marketing, ontwikkeling en ontwerp.


11 januari 2021
Website snelheid speelt een cruciale rol als het gaat om de prestaties van de website en de groei van de website. Het beïnvloedt verschillende statistieken, waaronder SEO en conversieratio.

10 december 2020
Waarom is een logo belangrijk? Omdat het de aandacht trekt, een sterke eerste indruk maakt, de basis vormt van jouw merkidentiteit, gedenkwaardig is, je onderscheidt van de concurrentie, merkloyaliteit bevordert en wordt verwacht door je publiek.

12 november 2020
Aangezien Google verreweg het leidende bedrijf is op het gebied van zoekopdrachten met een geschat wereldwijd marktaandeel van 86,86%, wordt het nog moeilijker om jouw maximum-potentieel te bereiken als jouw bedrijf niet optimaal gebruikmaakt van hun uitgebreide services.

21 september 2020
Het is gemakkelijk om de weg kwijt te geraken door te veel na te denken over alle manieren waarop je jouw bedrijf of website kan verbeteren. De lijst met mogelijke dingen die je kan doen, is eindeloos.

3 september 2020
Het is een van de oudste maar meest effectieve manieren om jouw doelgroep te bereiken, hen de juiste berichten te sturen en hen de gewenste actie te laten uitvoeren.