Onze diensten

Kwaliteit, betrouwbaarheid en focus - deze waarden komen tot
uiting in ons dagelijkse werk.
01

Online marketing


Online strategie
Google Ads / SEA
Search Engine Optimization
E-mail marketing
Social media posts
Social media advertising
Marketing automation

02

Webontwikkeling


Websites
Webshops
Website onderhoud
Webshop onderhoud
Domeinnaam en hosting

03

Grafisch ontwerp


Logo ontwerp
Huisstijl ontwerp
Folder
Flyer
Print advertentie

Onze klanten aan het woord

Testimonials

"Door de samenwerking met Digital Plus ben ik op korte tijd heel snel kunnen groeien. Ik kreeg een pak meer volgers, een pak meer recensies en heel wat meer bestellingen binnen. Zonder de begeleiding van Digital Plus zou ik nooit op die manier kunnen groeien."

Floor De Groote
Zoets
"Goede communicatie, duidelijke afspraken, correcte timings, ... Alles top, echt waar. En met mijn website kan ik nu mijn mooie werken meer in de kijker zetten. Mijn website scoort ook goed in mijn regio, waardoor ik heel wat leads binnen krijg."

Frederik Craeymeersch
schilderwerken craeymeersch
"De samenwerking verloopt heel vlot en vooral eerlijk & transparant. Sinds we samen in zee zijn gegaan zie ik enkel maar groei op onze webshop. Het leuke is dat ze meedenken in hoe we onze winkel en webshop kunnen laten groeien en dit op alle vlak, van het technische tot de marketing."

Kris Van Den Bussche
Guds.be & Ine Reyntjens
"Sinds we onze Google Ads campagnes hebben toevertrouwd, is onze omzet flink gestegen. De maandelijkse rapportages zijn ook erg duidelijk en overzichtelijk. Via hen hebben we een extra verkoopkanaal gecreƫerd. We kunnen daar enkel uiterst tevreden mee zijn."

Kristof Simoens
architekst