Jouw bedrijf laten groeien met Google Ads

Eén van de meest doeltreffende marketingkanalen blijft Google Ads. Een platform waar potentiële klanten actief op zoek zijn naar een product of dienst welke jij aanbiedt en dan ook nog eens bovenaan staan met je product: wie wil dat nou niet? Google Ads (voorheen Google Adwords) maakt dit allemaal mogelijk.

google ads house of feet
"Sinds we Digital Plus onze Google Ads campagnes hebben toevertrouwd,
is onze omzet flink gestegen."
- Kristof Simoens, Zaakvoerder Architekst

Succesvol adverteren op Google

Als Google partner staan onze professionals voor jou klaar om ook voor jou enorm rendabele campagnes te realiseren.
Sinds onze eerste klikken in 2014 hebben wij ondertussen bijna 100.000 conversies voor onze klanten gerealiseerd en daar kunnen die van jou zeker ook nog bij!

Strategiebepaling
Samen stellen we de online marketing doelen vast en spreken we af welke teksten we gaan gebruiken in de advertenties.

Zoekwoord analyse maken
Een goede campagne staat of valt met een uitgebreide zoekwoordanalyse. Door inzichtelijk te maken op welke relevante zoekwoorden je allemaal vertoond kan worden, wordt er vanaf de start al meetbare impact gerealiseerd. Daarnaast maken we ook inzichtelijk op welke irrelevante zoekwoorden we juist niet vertoond willen worden, om ook nog eens onnodige kosten te voorkomen en ons budget maximaal te gebruiken.

Inrichten van de campagnes
Op basis van het fundament richten we de campagnes in. Uiteraard wordt alles eerst ter goedkeuring aan jou voorgelegd. De Google Ads set-up communiceren we via een duidelijke spreadsheet.

Inrichten van Analytics
Doelen stellen is één ding. Wij moeten uiteraard wel zeker weten dat jouw doelen ook goed worden gemeten. Om die reden richten we Analytics op een dusdanige manier in dat beide partijen duidelijk inzicht hebben in de resultaten.

Advies over de website
Voordat je campagnes live gaan, controleren we je website. We lopen de funnels door om te kijken welke onderdelen beter kunnen presteren. Op die manier zorgen we ervoor dat het aantal conversies via je website stijgt en je een beter resultaat behaalt.

Maandelijkse optimalisatie
Na de start van de campagnes gaan we continu het resultaat van de campagnes verbeteren. Hierin sturen we op duidelijke targets en maken we het resultaat zo goed mogelijk inzichtelijk. Dit doen we middels een maandelijkse rapportage.

 

Daag je ons uit met jouw project?

Contact opnemen