Museum aan de IJzer

SEA | Social Advertising

Het Museum Aan de IJzer bevindt zich op de Europese Vredessite ‘Aan de IJzer’, met de Paxpoort, de IJzercrypte en de IJzertoren. De IJzertoren herbergt het 22 verdiepingen tellende interactieve museum over oorlog & vrede.

Voor het museum zetten we strategische online campagnes op, om meer bezoekers naar het museum te brengen. Via social media advertenties en Google Ads genereren we een stijging in de bezoekersaantallen voor het museum.

Aquafin

Employer Branding | SEA | Social Advertising

Aquafin zuivert rioolwater tot het weer de natuur in kan. De riolen en zuiveringsinstallaties zorgen ervoor dat het water in Vlaamse beken en rivieren voldoende proper is voor planten en dieren om in te leven.

Over gans Vlaanderen zijn er openstaande vacatures om hun teams te versterken.

Om die vacatures in te kunnen vullen, zette Digital Plus een employer branding campagne op via Google en Meta. De sollicitaties komen vlot binnen en binnenkort mogen ze bij Aquafin enkele nieuwe collega’s verwelkomen!

Eco-Mobiel

Social Advertising

Eco-Mobiel is een offline en online magazine voor mensen met interesse in elektrische voertuigen, hybrides & plug-in hybrides, een ecologische levensstijl, …

Digital Plus kreeg de opdracht om meer bezoekers en lezers op het online platform te krijgen. Via gesegmenteerde advertenties op social media slagen we erin om de gewenste doelgroep van Eco-Mobiel naar hun online platform te brengen.

De Boever

Website, SEA, Social advertising & posts

BeCode

Website, SEA, SEO & Social advertising

Kotee

SEA & Social advertising

Just Julia

Webshop, SEA, SEO, Social advertising

Zoets

Website, SEA, SEO, Logo, Huisstijl, Social advertising & posts

Eskimoo

SEA, SEO, Social advertising, Direct mailing