Image

Conversies genereren op je website of webshop via online marketing

Er moet een continue stroom van verkeer naar jouw website of webshop gecreëerd worden om maximaal rendement te halen.
neem contact op
Laat je bedrijf groeien met doordachte online campagnes

Goede websites of webshops krijgen niet altijd de aandacht die ze verdienen, ze hebben hulp nodig om te groeien. Daarom heb je nood aan een effectieve online marketing strategie, die zoekmachines en webgebruikers blij maakt.

Digital Plus creëert doordachte online campagnes (via verschillende kanalen) om de online zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw bedrijf te verhogen.

ik wil meer informatie
Waarom kiezen voor Digital Plus?
Betere online vindbaarheid
Betere online zichtbaarheid
Meer leads & meer omzet
Correcte pricing en service
Jarenlange ervaring in Google en social media
Duidelijke rapportages
Controle over jouw budget

Online marketing diensten

Online strategie
Met een doordachte en sterke online strategie kan je nog meer uit jouw online marketing inspanningen halen. Een mix van de juiste kanalen, op de juiste momenten, zorgt voor een hoge impact bij jouw doelgroep.
SEA / Google Ads
SEA of Google Ads is betalend adverteren om bovenin zoekmachines zoals Google te staan. Met deze advertenties krijg je nieuwe bezoekers, nieuwe klanten en vooral meer omzet.
SEO
Als je online niet vindbaar bent, kan dit een heel negatieve impact hebben voor jouw bedrijf. SEO is daarom een slimme investering, waarbij jouw website hoger scoort op de zoektermen waar je doelgroep naar zoekt.
Social media posts
Social media is dan ook het kanaal waar jouw doelgroep te vinden is. Er is een grote kans dat je al een bedrijfspagina hebt. Maar het is belangrijk om er voldoende tijd in te steken om er een maximaal rendement uit te halen.
Social media advertising
Met de uitgebreide targeting mogelijkheden op Facebook op bijvoorbeeld interesses, demografie, geografie of functies, is social media advertising een uitstekende manier om je doelgroep te bereiken.
E-mail marketing
E-mail is nog steeds een effectief en krachtig marketingmiddel. Met een juiste strategie kan je je prospects en klanten aan je binden en tegelijkertijd je omzet verhogen. Maar hoe val je op in de massa van e-mailings?

Enkele samenwerkingen

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image