Over
Digital Plus

Hallo 👋 ik ben Niels, zaakvoerder van Digital Plus. Met meer dan 10 jaar ervaring als online specialist en consultant kan ik jouw bedrijf ondersteunen voor (verdere) groei.
NEEM CONTACT OP
over digital plus

Waarom Digital Plus?

Geen urenlange meetings, geen dure marketingpraat en geen gebakken lucht. Wel duidelijke communicatie, stipte afspraken en projecten die scoren voor jouw onderneming.

Specialist in digitaal

Vanuit ons kantoor in Zwevezele werken we voor de overheid, bedrijven en KMO's aan reclame- & marketing campagnes, websites en webshops, steeds mét het gewenste effect.

Met meer dan 10 jaren ervaring kunnen we alle diensten op een hoog niveau leveren. Van een moderne website die dankzij SEO hoog scoort in Google, tot een sterke storytelling in een creatieve social media campagne die de nodige betrokkenheid en verkopen realiseert.

Ik ben al even aan de slag als schilder, maar een website was er nog nooit van gekomen. Via een kennis kwam ik bij Digital Plus terecht. En gelukkig maar! Goede communicatie, duidelijke afspraken, correcte timings, ... Alles top, echt waar. En met mijn website kan ik nu mijn mooie werken meer in de kijker zetten en meteen ook nieuwe klanten aantrekken.
logo craeymeersch
Frederik Craeymeersch
- Schilderwerken Craeymeersch
De samenwerking verloopt heel vlot en vooral eerlijk & transparant. Sinds we samen in zee zijn gegaan zie ik enkel maar groei op onze webshop. Het leuke is dat ze meedenken in hoe we onze winkel en webshop kunnen laten groeien en dit op alle vlak, van het technische tot de marketing.
logo guds
Kris Van Den Bussche
- Guds.be & Ine Reyntjens
Onze troeven

Meer dan 80 tevreden klanten

1 aanspreekpunt voor al je vragen

Meer dan 10 jaren ervaring

Grote betrokkenheid bij jouw bedrijf

Ervaring in verschillende sectoren

Vlotte & duidelijke communicatie

Transparante en correcte prijzen

Focus op resultaat

Project bespreken?

Contacteer Digital Plus als je meer wil weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf, of als we je kunnen helpen met een project.

Wij creëeren online succes

Al meer dan 10 jaar ondersteunen wij groeiende bedrijven met hun online campagnes.

Wil je hoger scoren in Google, meer interactie op social of een nieuwe website? Neem dan contact op met Niels van Digital Plus & leg snel een afspraak vast.