Jouw bedrijf laten groeien met een krachtige website

Een website is veel meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Tuurlijk, je website moet uitstralen waar je als organisatie voor staat, maar daarnaast wil je er ook je doelgroep mee bereiken. Wij geloven enorm in de combinatie van techniek, design en marketing. Het team van Digital Plus levert ijzersterke websites die aantoonbaar meer resultaten opleveren.

website just julia
Websites hebben als belangrijkste doel het aanzetten
van bezoekers tot een aankoop of offerte aanvraag.

Succesvol online met een professionele website

Of het nu gaat om een website, een webshop of een landingspagina: webdesign speelt een cruciale rol in het bereiken van jouw resultaten. Als er een juiste balans is tussen gebruikerservaring, conversie en aansluiting bij de doelgroep, dan zal dit resulteren in meer leads en omzet voor jouw bedrijf.

Strategie & concept
Wie ben jij als bedrijf en welke doelgroep wil je aanspreken? Wat zijn jouw wensen en doelen? In deze fase leren we jou en je bedrijf beter kennen. Op basis van deze informatie maken wij een concept. Door de juiste vragen te stellen, brengen we in korte tijd jouw doelstellingen en strategie in lijn met elkaar.

UX Design
Je website is jouw online visitekaartje. Waar sta jij als merk voor en wat wil je uitstralen? Samen met jou ontdekken we dit en vertalen we het naar een passend ontwerp. Natuurlijk gebeurt dit op maat, zodat bezoekers gemakkelijk kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Gebruikerservaring en conversies zijn altijd prioriteiten in de keuze voor het design.

Vindbaarheid in Google
We stemmen af op welke producten en diensten je gevonden wilt worden. Op basis van de gekozen zoekwoorden, maken we een menustructuur van de pagina’s waarmee je je doelgroep wilt gaan bereiken. Je wilt namelijk de juiste bezoekers bereiken, de bezoekers die converteren.

Content & copywriting
Zijn de teksten goed geoptimaliseerd voor Google en bieden ze de informatie waar de bezoeker naar op zoek is? Je wilt je bezoekers namelijk overtuigen jouw product(en) en/of dienst(en) af te nemen.

Ontwikkeling
Een WordPress website laten ontwerpen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bouwen namelijk allerlei soorten websites in WordPress CMS.  Wil je een nieuwe webshop laten maken? Wij ontwikkelen webshops met WooCommerce of Lightspeed. Welke van deze twee we gaan gebruiken, is afhankelijk van jouw wensen en de functionaliteiten binnen de webshop.

SEO migratie
Je website heeft al bezoekers uit Google en dat is niet voor niks. Deze bezoekers en conversies wil je behouden en uitbouwen. Wij kijken goed naar de huidige structuur van je site en nemen in de SEO migratie onze SEO verbeterpunten en nieuwe zoekwoorden mee. Je website wordt volledig zoekmachine marketing vriendelijk opgeleverd.

 

Daag je ons uit met jouw project?

Contact opnemen