Onze projecten

Sinds 2010 werken wij samen met ambitieuze bedrijven.
Gedurende die tijd hebben we aan tal van mooie projecten
mogen werken - hier kan je er enkele van terugvinden.

Zoets
Als sinds de opstart van Zoets mogen we meewerken aan de (online) strategie, de website, huisstijl, ...
Just Julia
Voor Just Julia - een boetiek in Knokke - creƫerden we een online shop, gekoppeld aan het bestaande Lightspeed kassasysteem. Via Google en Facebook Ads realiseren we maandelijks heel wat verkopen op de webshop.
DLN Scooters
Voor Stig & Jessica van DLN Scooters was het belangrijk dat potentiƫle klanten hen online vinden, het aanbod kunnen bekijken en eenvoudig contact kunnen opnemen.
TC Aquila
TC Aquila had nood aan een nieuwe flyer om uit te delen scholen en lokale ondernemingen. Doel van de flyer was om kinderen aan te zetten tot het inschrijven voor de tenniskampen.
Eskimoo
Van isolatie-expert Eskimoo uit Ieper kregen we een duidelijke opdracht: meer leads voor hun bedrijf. Via doeltreffende Google en Facebook advertenties slagen we in onze missie.
Leselles
Leselles is een merk voor vrouwen, door vrouwen. Het doel van de webshop was om aan te sluiten bij hun aanbod: luxueus, stijlvol & modern.
Tuinen Deketelaere
Dirk van Tuinen Deketelaere is een tuinaannemer met meer dan 30 jaar ervaring. Voor zijn nieuwe website kwam hij aankloppen bij Digital Plus. Met een fris en modern ontwerp, krijgt hij een pak meer leads binnen.