Social media content
& social media advertenties

Social media is het kanaal waar jouw doelgroep te vinden is. Er is een grote kans dat je al een bedrijfspagina hebt. Maar het is belangrijk om er voldoende tijd in te steken om er een maximaal rendement uit te halen.
NEEM CONTACT OP
social media content en advertenties
social media content

Social media content

Goede social media content is het creëren van inzichtelijke, opvallende en relevante inhoud, die gebruikers een positieve ervaring geeft en een 'brand voice' creëert die opvalt in een drukke markt.

Wij werken op alle social media kanalen, zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, TikTok, ... De content die Digital Plus voor jouw bedrijf voorziet zorgt voor meer bereik, meer reacties en meer betrokkenheid van je doelgroep.

Meer reacties en betrokkenheid

Oog voor trends en nieuwigheden

Van ontwerp tot posten en monitoring

Social media advertenties

Door middel van gerichte advertenties op social media zetten we jouw bedrijf in de kijken bij jouw doelgroep. Op die manier lokken we potentiële klanten naar je website, zodat ze eenvoudig in contact kunnen komen met jouw onderneming. Gekoppeld met remarketing, zorgen we dat bezoekers zonder conversie terug komen en toch actie ondernemen.

Ook voor het aantrekken van personeel creëeren we krachtige advertenties, die perfect aansluiten bij jouw employer branding.

Tot wel 80% meer bereik met advertenties

Vergelijkbare doelgroepen van huidig publiek

Doelgericht adverteren naar jouw doelgroep

social media advertenties

Recente projecten

Bekijk enkele van onze recente gerelateerde projecten. Stuk voor stuk sterke social campagnes met het gewenste resultaat.

MEER PROJECTEN

Museum aan de IJzer

social media Museum aan de IJzer

SEA | Social Advertising


Het Museum Aan de IJzer bevindt zich op de Europese Vredessite ‘Aan de IJzer’, met de Paxpoort, de IJzercrypte en de IJzertoren. De IJzertoren herbergt het 22 verdiepingen tellende interactieve museum over oorlog & vrede.

Voor het museum zetten we strategische online campagnes op, om meer bezoekers naar het museum te brengen. Via social media advertenties en Google Ads genereren we een stijging in de bezoekersaantallen voor het museum.

Aquafin

social media Aquafin

Employer Branding | SEA | Social Advertising


Aquafin zuivert rioolwater tot het weer de natuur in kan. De riolen en zuiveringsinstallaties zorgen ervoor dat het water in Vlaamse beken en rivieren voldoende proper is voor planten en dieren om in te leven.

Over gans Vlaanderen zijn er openstaande vacatures om hun teams te versterken.

Om die vacatures in te kunnen vullen, zette Digital Plus een employer branding campagne op via Google en Meta. De sollicitaties komen vlot binnen en binnenkort mogen ze bij Aquafin enkele nieuwe collega’s verwelkomen!

Eco-Mobiel

social media Eco-Mobiel

Social Advertising


Eco-Mobiel is een offline en online magazine voor mensen met interesse in elektrische voertuigen, hybrides & plug-in hybrides, een ecologische levensstijl, …

Digital Plus kreeg de opdracht om meer bezoekers en lezers op het online platform te krijgen. Via gesegmenteerde advertenties op social media slagen we erin om de gewenste doelgroep van Eco-Mobiel naar hun online platform te brengen.

W-Festival

social media W-Festival
SEA, Social advertising & posts

Exclusief

social media Exclusief
Social advertising
Met mijn zaak is social media enorm belangrijk. Bijna al mijn klanten haal ik via Facebook en Instagram. Door de strategie en uitvoering van Digital Plus ben ik op korte tijd enorm gegroeid. Door hun hulp heb ik zelfs de omschakeling kunnen maken van bijberoep naar hoofdberoep.
logo zoets
Floor De Groote
- Zoets

Kies voor een ervaren partner

Met Digital Plus maak je de keuze voor een ervaren partner op gebied van social media. Wij maken de link tussen jouw wensen & doelstellingen, en de complexe wereld van sociale media. Met focus op maximaal rendement, behaal je al heel snel een mooie return on investment.

Duidelijke maandelijkse rapportage

Continue optimalisatie van de campagnes

Ervaren partner op gebied van sociale media

Project bespreken?

Contacteer Digital Plus als je meer wil weten over de mogelijkheden van social media, of als we je kunnen helpen met een project.

Wij creëeren online succes

Al meer dan 10 jaar ondersteunen wij groeiende bedrijven met hun online campagnes. Wil je scoren in Facebook, Instagram, LinkedIn, ...? Neem dan contact op met Niels van Digital Plus & leg snel een afspraak vast.