Social media content
& social media advertenties

Social media is het kanaal waar jouw doelgroep te vinden is. Er is een grote kans dat je al een bedrijfspagina hebt. Maar het is belangrijk om er voldoende tijd in te steken om er een maximaal rendement uit te halen.
NEEM CONTACT OP
social media content en advertenties
social media content

Social media content

Goede social media content is het creëren van inzichtelijke, opvallende en relevante inhoud, die gebruikers een positieve ervaring geeft en een 'brand voice' creëert die opvalt in een drukke markt.

Wij werken op alle social media kanalen, zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, TikTok, ... De content die Digital Plus voor jouw bedrijf voorziet zorgt voor meer bereik, meer reacties en meer betrokkenheid van je doelgroep.

Meer reacties en betrokkenheid

Oog voor trends en nieuwigheden

Van ontwerp tot posten en monitoring

Social media advertenties

Door middel van gerichte advertenties op social media zetten we jouw bedrijf in de kijken bij jouw doelgroep. Op die manier lokken we potentiële klanten naar je website, zodat ze eenvoudig in contact kunnen komen met jouw onderneming. Gekoppeld met remarketing, zorgen we dat bezoekers zonder conversie terug komen en toch actie ondernemen.

Ook voor het aantrekken van personeel creëeren we krachtige advertenties, die perfect aansluiten bij jouw employer branding.

Tot wel 80% meer bereik met advertenties

Vergelijkbare doelgroepen van huidig publiek

Doelgericht adverteren naar jouw doelgroep

social media advertenties

Recente projecten

Bekijk enkele van onze recente gerelateerde projecten. Stuk voor stuk sterke social campagnes met het gewenste resultaat.

MEER PROJECTEN
Met mijn zaak is social media enorm belangrijk. Bijna al mijn klanten haal ik via Facebook en Instagram. Door de strategie en uitvoering van Digital Plus ben ik op korte tijd enorm gegroeid. Door hun hulp heb ik zelfs de omschakeling kunnen maken van bijberoep naar hoofdberoep.
logo zoets
Floor De Groote
- Zoets

Kies voor een ervaren partner

Met Digital Plus maak je de keuze voor een ervaren partner op gebied van social media. Wij maken de link tussen jouw wensen & doelstellingen, en de complexe wereld van sociale media. Met focus op maximaal rendement, behaal je al heel snel een mooie return on investment.

Duidelijke maandelijkse rapportage

Continue optimalisatie van de campagnes

Ervaren partner op gebied van sociale media

Project bespreken?

Contacteer Digital Plus als je meer wil weten over de mogelijkheden van social media, of als we je kunnen helpen met een project.

Wij creëeren online succes

Al meer dan 10 jaar ondersteunen wij groeiende bedrijven met hun online campagnes. Wil je scoren in Facebook, Instagram, LinkedIn, ...? Neem dan contact op met Niels van Digital Plus & leg snel een afspraak vast.