Logo
& huisstijl

Een logo moet uitstralen waar jij als bedrijf wil voor staan, en moet meteen herkenbaar zijn voor je doelpubliek. Digital Plus zorgt voor een sterke samenhang tussen jouw logo en huisstijl, die meerwaarde creëert voor jouw bedrijf.
NEEM CONTACT OP
logo & huisstijl
logo ontwerp

Logo

Een krachtig logo biedt de grootste visuele impact van jouw merk en kan binnen enkele seconden positieve gevoelens versterken.

We begrijpen de uitdaging om een logo te maken dat vertrouwen en loyaliteit wekt. Een logo is de kern van je visuele identiteit en cruciaal voor jouw marketing. veel zeggen over uw betrokkenheid bij uw bedrijf en uw klanten.

Maak een connectie met je doelpubliek

Vergroot je zichtbaarheid

Volledig op maat

Huisstijl, visitekaartjes, folders, ...

Hoe belangrijk digitale media ook geworden zijn met een enorme groei, er is nog steeds een tijdloze en betrouwbare kwaliteit van drukwerk. Of het nu gaat om een folder, advertentie of een prachtig visitekaartje.

Door onze creativiteit zorgen we steeds om te verrassen, te imponeren en een reactie op te roepen.

Alle formaten en afmetingen

Van visitekaartje tot boek

Creatieve insteken op maat van jouw merk

huisstijl ontwerp

Recente projecten

Bekijk enkele van onze recente gerelateerde projecten. Stuk voor stuk sterke print ontwerpen en campagnes.

MEER PROJECTEN
Na eerdere pogingen om zelf een logo in elkaar te knutselen, heb ik na 1 jaar toch besloten om een professioneel logo te laten ontwerpen. Digital Plus maakte meerdere ontwerpen op waarop we verder konden werken. Uiteindelijk zijn we tot een finaal ontwerp gekomen waar ik 100% tevreden van ben. Ook de vele reacties van mijn klanten waren allemaal positief.
logo zoets
Floor De Groote
- Zoets

Kies voor een ervaren partner

Met Digital Plus maak je de keuze voor een ervaren partner op gebied van print. Wij maken de link tussen jouw wensen & doelstellingen, en de nodige creativiteit die nodig is.

Meerdere voorstellen binnen budget

Alle formaten en afmetingen mogelijk

Ervaren partner op gebied van print

Project bespreken?

Contacteer Digital Plus als je meer wil weten over de mogelijkheden voor jouw logo en huisstijl.

Wij creëeren succes

Al meer dan 10 jaar ondersteunen wij groeiende bedrijven met hun campagnes. Wil je scoren met een nieuw logo, visitekaartje, folder, ...? Neem dan contact op met Niels van Digital Plus & leg snel een afspraak vast.