Search Engine Advertising
& Search Engine Optimization

SEA & SEO. Twee begrippen in de online marketing wereld en onmisbaar voor jouw onderneming. Hoog scoren in Google is een must, en deze strategieën zorgen voor het gewenste resultaat.
NEEM CONTACT OP
SEA & SEO
SEA

Search Engine Advertising

Search Engine Advertising (= SEA) is een vorm van adverteren waar je advertenties aan een gericht publiek kan laten zien en je alleen hoeft te betalen bij een klik naar jouw website.

Een van de grootste voordelen van dit type adverteren is dat je een zeer gericht publiek kan bereiken op Google (en Bing). Het geeft je ook de mogelijkheid om de ROI (= return on investment) nauwkeurig te meten, terwijl we de nodige data en gegevens bijhouden. Met die data zorgen we ervoor dat de advertenties direct onder de aandacht komen van relevante gebruikers die klaar zijn om een actie te ondernemen (= contact op te nemen) op jouw website.

Gegarandeerde zichtbaarheid in Google

Voorsprong nemen op concurrenten

90% van de tijd bovenaan in Google

Search Engine Optimization

Search Engine Optimization (= SEO) gaat over het helpen van de zoekmachines (zoals Google en Bing) om prioriteit te geven aan het weergeven van jouw website boven je concurrenten.

Een website moet zowel afgestemd zijn op het doelpubliek, maar ook op de zoekmachines. Als dit geoptimaliseerd wordt, zal jouw website beter presteren dan andere websites waar dergelijke zaken en optimalisaties niet zijn voorzien.

Ranken op meerdere zoekwoorden

Langdurig hoge organische posities

Meetbare ROI (return on investment)

SEO

Sinds we onze Google Ads campagnes hebben toevertrouwd, is onze omzet flink gestegen. De maandelijkse rapportages zijn ook erg duidelijk en overzichtelijk. Via hen hebben we een extra verkoopkanaal gecreëerd. We kunnen daar enkel uiterst tevreden mee zijn.

logo Architekst
Kristof Simoens
- Architekst & Het Vertaalbureau

Kies voor een ervaren partner

Met Digital Plus maak je de keuze voor een ervaren partner van Google. Wij maken de link tussen jouw wensen & doelstellingen, en de complexe wereld van SEA & SEO. Met focus op maximaal rendement, behaal je al heel snel een mooie return on investment.

Duidelijke maandelijkse rapportage

Continue optimalisatie van de campagnes

Ervaren partner van Google

Project bespreken?

Contacteer Digital Plus als je meer wil weten over de mogelijkheden van SEA & SEO, of als we je kunnen helpen met een project.

Wij creëeren online succes

Al meer dan 10 jaar ondersteunen wij groeiende bedrijven met hun online campagnes. Wil je hoger scoren in Google? Neem dan contact op met Niels van Digital Plus & leg snel een afspraak vast.