Websites
& Webshops

Online aanwezigheid met een website en/of webshop is cruciaal. Jouw doelgroep is op zoek naar jouw diensten of producten. Dan moet je ook aanwezig zijn en gevonden worden. Digital Plus creëert krachtige web-oplossingen via Wordpress en WooCommerce.
NEEM CONTACT OP
websites & webshops
websites

Websites

Bijna iedereen (ook jouw potentiële klanten) zoeken online naar je producten en diensten. Dan is het van groot belang dat je aanwezig bent en gevonden wordt met een professionele website.

UI/UX, wireframes, research en development, wij begrijpen websites en hoe ze moeten functioneren. Digital Plus werkt samen met jou om een website te maken die jouw merk weerspiegelt en die de nodige acties opwekt bij bezoekers.

Responsive (= mobielvriendelijk) design

Uitstekende vindbaarheid in Google

Van design tot invulling

Webshops

Bezoekers aantrekken en deze omzetten in klanten is niet eenvoudig. Bij Digital Plus creëeren we webshops die een unieke en aangename winkelervaring bieden aan bezoekers, waardoor de kans op aankoop een pak hoger ligt.

Alles, van het gebruikerstraject tot de snelheid, lay-out en functionaliteit van de site, wordt overwogen om de hoogste conversieratio (= aankoop-ratio) te garanderen en ervoor te zorgen dat klanten terugkomen.

Uitstekende vindbaarheid in Google

Responsive (= mobielvriendelijk) design

Focus op conversie

webshops
hosting en onderhoud

Hosting & onderhoud

Met de hosting van Digital Plus kan je een voorsprong nemen inzake laadsnelheid en uptime van je website/webshop. Je webplatform blijft steeds perfect functioneren.

En met gepland onderhoud blijf je mee met de laatste updates van zoekmachines en systemen. Je kan het vergelijken met een wagen die jaarlijks op onderhoud moet. Zo blijft je website perfect functioneren en komt er geen 'sleet' op.

Volledige ontzorging

Altijd mee met de laatste updates

Volledig op maat van zoekmachines

Recente projecten

Bekijk enkele van onze recente gerelateerde projecten. Stuk voor stuk sterke webprojecten met het gewenste resultaat.

MEER PROJECTEN
Ik ben al even aan de slag als schilder, maar een website was er nog nooit van gekomen. Via een kennis kwam ik bij Digital Plus terecht. En gelukkig maar! Goede communicatie, duidelijke afspraken, correcte timings, ... Alles top, echt waar. En met mijn website kan ik nu mijn mooie werken meer in de kijker zetten en meteen ook nieuwe klanten aantrekken.
logo craeymeersch
Frederik Craeymeersch
- Schilderwerken Craeymeersch

Kies voor een ervaren partner

Met Digital Plus maak je de keuze voor een ervaren partner op vlak van webdesign. Wij maken de link tussen jouw wensen & doelstellingen, en de complexe wereld van code en design. Met focus op jouw doelgroep en vindbaarheid in zoekmachines, scoor je al snel resultaten.

Koppeling met alle Google tools

Ontwerpen op maat

Van A tot Z, met volledige ontzorging

Project bespreken?

Contacteer Digital Plus als je meer wil weten over de mogelijkheden voor het ontwerpen van een website of webshop.

Wij creëeren online succes

Al meer dan 10 jaar ondersteunen wij groeiende bedrijven met hun online campagnes. Wil je een website of webshop die gevonden wordt en die werkt? Neem dan contact op met Niels van Digital Plus & leg snel een afspraak vast.