W-Festival

SEA, Social advertising & posts
We zijn trots dat we W-Festival mee mogen ondersteunen in hun groei. Benieuwd wat we voor hen mogen doen? Lees dan zeker verder hieronder.

Wil je ook groeien met Digital Plus? Aarzel dan niet om contact op te nemen.
NEEM CONTACT OP
project W-Festival

Wie is de klant?
W-Festival is een 5-daags muziekfestival in Oostende, met de beste muziek van de jaren 80 en 90. Met een verwacht bezoekersaantal van 30.000 mensen is het festival de laatste jaren gegroeid tot een vaste waarde.

De opdracht
Om de ticketverkoop te stimuleren voor W-Festival, werd aangeklopt bij Digital Plus. Er werd een online strategie gecreƫerd met focus op advertising via social media en Google.

Via deze kanalen willen we het festival kenbaar maken bij de mensen, ze warm maken en interesse opwekken, en uiteindelijk een ticketverkoop genereren.

Door onze inspanningen draait de ticketverkoop op volle toeren, waardoor W-Festival haar doelstelling in bezoekersaantallen zeker zal behalen.

Project bespreken?

Contacteer Digital Plus als je meer wil weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf, of als we je kunnen helpen met een project.

Wij creƫeren online succes

Al meer dan 10 jaar ondersteunen wij groeiende bedrijven met hun online campagnes.

Wil je hoger scoren in Google, meer interactie op social of een nieuwe website? Neem dan contact op met Niels van Digital Plus & leg snel een afspraak vast.