De Boever

Website, SEA, Social advertising & posts

bekijk meer
Image

Wie is de klant?
De Boever is een familiebedrijf uit Zwevezele met meer dan 20 jaar ervaring. Ze zijn gespecialiseerd in het plaatsen van ramen, deuren, poorten, gevelbekleding en randproducten. Dit kan in PVC, aluminium, hout en/of staal.

De opdracht
Na het uitwerken van de rebranding, ging Digital Plus aan de slag met het opzetten van de nieuwe website. Het is een moderne en functionele website geworden, waarbij bezoekers eenvoudig kunnen navigeren en in contact kunnen komen met De Boever.

Daarna zijn we gestart met een doordachte leadgeneratie campagne. Via SEA en Facebook advertising genereren we leads, zodat de sales op volle toeren draait. Daarnaast maken we ook advertenties op via sociale media om werknemers aan te trekken.

bekijk de website

Jouw project bespreken?

Contacteer Digital Plus als je meer wil weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf, of als we je kunnen helpen met een project.

Wij creƫeren online succes

Al meer dan 10 jaar ondersteunen wij groeiende bedrijven met hun online campagnes.

Wil je hoger scoren in Google, meer interactie op social media of een nieuwe website? Neem dan contact op met Niels van Digital Plus & leg snel een afspraak vast.